Web Analytics Made Easy - Statcounter

تبریز - نماینده مردم اهر و هریس در مجلس گفت: با وجود ناهماهنگی‌های برخی دستگاه‌ها در زلزله سال ۹۱ اهر، ورزقان و هریس، ولی اقدامات خوبی انجام‌شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، بیت‌الله عبدالهی ظهر جمعه در کنفرانس ملی ساخت و ساز مناطق لرزه‌خیز و یادبود زلزله منطقه ارسباران که در تالار وحدت دانشگاه تبریز برگزار شد، اظهار داشت: در این‌گونه کنفرانس‌ها می‌بایست در مورد مسائل فنی زلزله بحث شود ولی بیشتر به مسائل اجتماعی زلزله پرداخت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس با اشاره به اینکه در زمان زلزله منطقه ارسباران برای بازسازی مناطق زلزله‌زده تلاش‌های خوبی انجام‌شده است، افزود: متأسفانه در زمان پیش از زلزله تلاش‌ها ضعیف و کافی نبوده است.

وی ادامه داد: کسانی که پیش از وقوع زلزله سال ۹۱ شهرستان‌های اهر، ورزقان و هریس در مسئولیت‌های خود کوتاهی کرده بودند و آمدند در کمال وقاحت پشت دوربین گفتند که ما به روستائیان وام دادیم و روستائیان با پول وام به مشهد رفتند و باید قبول کنیم که پیش از وقوع زلزله برنامه مدون برای مقاوم‌سازی مساکن علی‌الخصوص مساکن روستایی نداشته‌ایم.

عبدالهی اضافه کرد: مقاوم‌سازی مساکن روستایی تنها یک‌بخشی از مشکلات روستایی بوده و مشکل اصلی ما در روستاها فقر حاکم در روستاها است، مگر یک روستایی برای رفتن به مشهد مقدس به چه مقدار پول نیاز دارند یا اینکه روستائیان با وام بیست‌میلیونی مشهد رفته‌اند در حالی که دستگاه‌های متولی کار خود را درست انجام نداده‌اند و بی‌توجهی خود را گردن روستائیان انداختند.

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس با انتقاد از اینکه اگر روستائیان را راهنمایی، آموزش و آگاه‌سازی از تهدیدات بلایای طبیعی توسط مسئولین امر صورت می‌گرفت وضعیتمان در زمان زلزله شاید آن‌چنان‌که اتفاق افتاد نبود، گفت: زلزله شهرستان‌های اهر، ورزقان و هریس باید درسی برای آینده باشد تا شاید خدای‌ناکرده موقعیت این‌چنین به وجود آید بدانیم که باید چه اقداماتی انجام دهیم.

وی استفاده از تجربیات زلزله شهرستان‌های اهر، ورزقان و هریس برای پیشگیری از خسارت‌ها و تلفات جانی را ضروری دانست، اظهار کرد: زلزله درس بزرگی برای مسئولین بود و حداقل در آینده این مشکل را نداشته باشیم و بیاییم و بگوییم که ۳۰۰ نفر کشته‌شده است.

عبدالهی با تأکید بر اینکه مگر در زمان زلزله چه تعداد از واحدهای روستایی بازسازی و مقاوم‌سازی شد و از طرفی به چه میزان اعتبار نیاز داشتیم، خاطرنشان کرد: قبول داریم که در کشور با کمبود منابع مالی مواجه هستیم و باید برای مقاوم‌سازی مساکن روستایی برنامه‌ریزی کرده و آموزش‌هایمان کاربردی بوده باشد، در جریان زلزله سال ۹۱ ارسباران برخی ناهماهنگی‌هایی وجود داشت که آن به عملکرد دستگاه‌ها بازمی‌گردد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۵۱۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازددید سفیر ایران و مقام‌های عراقی از مرز خسروی

«محمدکاظم آل‌صادق» سفیر جمهوری اسلامی ایران و رئیس ستاد اربعین در عراق به همراه سرلشکر «ریاض الخیگانی» رئیس کمیته اربعین عراق و دیگر مسئولین و فرماندهان مربوطه روز دوشنبه از مرز خسروی بازدید کردند.

به گزارش ایسنا، در راستای بررسی وضعیت مرزی و تسهیل ورود زائران در اربعین حسینی سال ۱۴۰۳ محمد کاظم آل صادق، ایران در عراق و هیأت همراه صبح امروز بعد از ورود به شهر بعقوبه، مرکز استان دیالی و حضور در مقر فرماندهی پلیس این شهر پس از نشستی با سرلشکر ریاض الخیگانی، مشاور امنیتی وزیر کشور و مسئول جدید کمیته اربعین عراق، معاون فرماندار و همچنین دیگر مسئولین و فرماندهان مرزی ذی‌ربط عازم مرز منذریه (در عراق) و خسروی (در ایران) شدند تا از نزدیک ضمن بازدید میدانی و بررسی آخرین وضعیت دو سوی مرز عراق و ایران تصمیمات لازم را اتخاذ کنند.

آل صادق همچنین از زیر ساخت‌ها و امکانات مرز خسروی به همراه مسئولین عراقی بازدید کرد و در ادامه نشست مشترک با مسئولین و فرماندهان مرزی و استانی با حضور معاون سیاسی و امنیتی استاندار کرمانشاه، فرماندار قصر شیرین، مسئول پایانه‌های مرزی، فرمانده مرزبانی خسروی و سایر مقامات ذی‌ربط استانی در نقطه سفر مرزی برگزار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کرمان لرزید
  • برگزاری همایش ایمنی وبهداشت شغلی شرکت‌های شهرستان میبد
  • مقاوم‌سازی ۲۵۶ واحد مسکن روستایی در فامنین
  • یادمانی برای مرحوم غلامحسین بنان در فرهنگسرای ارسباران
  • یادمان غلامحسین بنان در فرهنگسرای ارسباران
  • درخواست بهسازی و مرمت راه عشایری قره داغ اهر ارسباران
  • طرز تهیه آبگوشت زغالی به روش روستائیان هندی (فیلم)
  • تلف شدن ۲۰ راس گوسفند
  • بازدید سفیر ایران و مقام‌های عراقی از مرز خسروی
  • بازددید سفیر ایران و مقام‌های عراقی از مرز خسروی